SOME BY MI AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream 30ml

kr 299.00

Ønsker du å bekjempe kviser og urenheter effektivt? Da er AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream fra SOME BY MI det ultimate valget for deg.

Denne mirakelkremen er spesielt utviklet for å gi deg en klar og feilfri hud på bare 14 dager.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Den ultimate kvisekremen

AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream er formulert med en kraftig kombinasjon av AHA (alfa hydroksysyre), BHA (beta hydroksysyre) og PHA (polyhydroksysyre). Disse eksfolierende syrene bidrar til å fjerne døde hudceller, løse opp tilstoppede porer og bekjempe kviser, akne og andre urenheter. Kremen trenger dypt inn i huden og reduserer synligheten av kviser, røde flekker og arr, slik at du får en jevn og klar hudtone.

Denne mirakelkremen inneholder også naturlige ingredienser som tea tree-ekstrakt og kamilleekstrakt, kjent for sine antibakterielle og beroligende egenskaper. Disse ingrediensene bidrar til å redusere betennelse, berolige huden og forhindre nye kviser fra å dannes. Med AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream kan du oppnå en sunn og ren hud uten å tørke ut eller irritere huden.

SOME BY MI er kjent for sin innovative tilnærming til hudpleieprodukter, og denne mirakelkremen er intet unntak. Den er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer. Du kan bruke den med tillit og trygghet, vel vitende om at den tar vare på huden din på en skånsom, men effektiv måte.

Ta kontroll over kviser og urenheter med AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream fra SOME BY MI. Bestill din mirakelkrem i dag og se de fantastiske resultatene på bare 14 dager. Opplev en klar, jevn og feilfri hud som vil gi deg selvtillit og strålende utseende.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *