Mary & May Centella Asiatica Serum 30ml

249.00 kr

Mary & May Centella Asiatica Serum er utviklet for å roe ned og behandle rød og irritert hud. Med 95% centella asiatica ekstrakt vil dette serumet gi huden en boost og hjelpe huden med regenerering og forbedre elastisiteten.

Mary & May Centella Asiatica Serum er lett å påføre, ikke klebrig og absorberes raskt av huden. Helt uten parfyme, parabener og syntetiske stoffer gjør at de med mest sensitiv hud kan bruke denne.

Passer til alle hudtyper men særdeles godt egnet til de med irritert og/eller rød hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder. Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May Centella Asiatica Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *