Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum 30ml

249.00 kr

Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum er utviklet for å motvirke tidlige aldringstegn og fine linjer (anti-aging), samt for å beskytte huden mot frie radikaler.

Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serumet inneholder 1000ppm Idebenone som er kjent for å være det mest kraftfulle antioksidanten (Verifisert av American Dermatology Association) og har en antioksidant effekt 4 ganger høyere enn vitamin C og 10 ganger høyere enn Coenzyme Q10.

20% Bjørnebær kompleks som er rik på antocyaniner som fjerner aktiv oksygen og forhindrer aldring av huden.

Serumen er lett å påføre og absorberes lett inn i huden uten å etterlate huden klissete. Helt uten parfyme, parabener og syntetiske stoffer gjør at de med mest sensitiv hud kan bruke denne. Passer til alle hudtyper.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder. Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *