Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml

249.00 kr

Mary & May Marine Collagen Serum er et hudpleieprodukt som er designet for å forbedre utseendet og helsen til huden. Serumet inneholder marint kollagen, som er en type kollagen som er hentet fra fisk. Marint kollagen er kjent for å være lettere absorbert av huden og ha en høyere konsentrasjon av aminosyrer enn andre typer kollagen.

Mary & May Marine Collagen serumet er designet for å gi fuktighet og næring til huden, samt å hjelpe til med å forbedre fastheten og elastisiteten i huden. Det kan også hjelpe med å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder 30 ml.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Inspirert av havets rikdommer og kraften i koreansk hudpleieinnovasjon, er dette serumet skapt for å omskape huden din, gi den nytt liv, og fremme dens ungdommelige vitalitet

Mary & May’s Marine Collagen Serum er en intensiv hudbehandling som kombinerer fordelene av marine kollagenpeptider med en rik blanding av næringsstoffer og hudforbedrende ingredienser.

Marine kollagen er kjent for sin overlegne biotilgjengelighet og effektivitet i å forbedre hudens elastisitet og fasthet. Sammen med kraftige antioksidanter og hydratiserende midler, gir dette serumet din hud en umiddelbar boost, og lar den se glødende, sunn og ungdommelig ut.

Fordelene med Marine Collagen Serum:

  • Forbedrer hudens elastisitet og fasthet, og gir den en mer ungdommelig utseende.
  • Hydrerer huden på et dypt nivå, takket være dens fuktighetsbindende ingredienser.
  • Beskytter huden mot aldring forårsaket av miljøpåvirkninger med kraftige antioksidanter.
  • Fremmer hudfornyelse og reparerer skader med marine kollagenpeptider.
  • Gir en strålende glød og jevner ut hudtonen for en vakker, sunn hud.
  • Passer for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

For å få mest mulig ut av Marine Collagen Serum, påfør et par dråper på ansikt og hals etter rensing og toning. Masser forsiktig inn i huden til det er fullstendig absorbert. Bruk det daglig, morgen og kveld, for optimal effekt.

Marine Collagen Serum fra Mary & May er ikke bare et produkt – det er en ekte hyllest til havets skjønnhet og kraften i naturen.

Ved å bruke de beste ingrediensene og den mest avanserte hudpleieteknologien, bringer dette serumet huden din tilbake til sin naturlige, strålende tilstand.

Med hver påføring, kan du se og føle hvordan huden din blir mer elastisk, fuktig og strålende. Uansett din alder eller hudtype, er Marine Collagen Serum fra Mary & May det perfekte valget for en vakker og sunn hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder. Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *