Mary & May Sensitive Soothing Gel Cream

79.00 kr

Mary & May Sensitive Soothing Gel Cream er en beroligende krem ​​formulert med Houttuynia Cordata-ekstrakt og Tea Tree-ekstrakt, som gir en øyeblikkelig beroligende og kjølende effekt til miljøirritert hud.

  • Beroligende og kjølende
  • Anti-inflammatorisk
  • Reparerende
  • Fuktighetsgivende
  • Fri fro dyretesting og skadelige ingredienser
  • Innhold: 12g

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fordeler: En beroligende krem ​​formulert med Houttuynia Cordata-ekstrakt og Tea Tree-ekstrakt, som gir en øyeblikkelig beroligende og kjølende effekt til miljøirritert hud. Beriket med 71,8 % Houttuynia Cordata-ekstrakt som har betennelsesdempende egenskaper for å lindre urolig hud samtidig som den foredler utseendet til porene. Inneholder 9,7 % Tea Tree-ekstrakt med kraftig antibiotisk egenskap for effektivt å helbrede sår. Inneholder Panthenol og 6 typer hyaluronsyrer som fungerer som fuktighetsbevarende midler for å hydrere og fukte huden innenfra og forhindre naturlig vanntap. Fri for dyreforsøk og fri for skadelige ingredienser som paraben, kunstig duft og farger, alkohol, mineralolje, overflateaktive stoffer og allergener.

Bruksanvisning:

Påfør en moderat mengde og masser forsiktig inn i huden. Kan brukes morgen og kveld.

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder. Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".