Tilbud!

MELLY Reiseveske (toalettveske) for hudpleie og makeup

Opprinnelig pris var: 149.00 kr.Nåværende pris er: 99.00 kr.

-34%

NYHET! Elegant og enkel reiseveske fra Melly for sminke og hudpleieprodukter! Denne reisevesken er tilgjengelig i lys beige eller svart farge og kombinerer funksjonalitet med en elegant estetikk, laget for å tilfredsstille enhver motebevisst jetsetter.

Laget av førsteklasses polyester (slitesterkt materiale) som gjør at vår reiseveske har enestående holdbarhet og en tidløs stil. Dens unike design har flerlags lagring, slik at du kan organisere din sminke og hudpleieprodukter på en systematisk måte. Invester i vår reiseveske for sminke og hudpleieprodukter, og reis med stil og selvsikkerhet.

Det er mer enn bare en veske – det er en følgesvenn som vil hjelpe deg å se ditt beste ut, uansett hvor du er.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En unik reiseveske for hudpleie og makeup

Vår reiseveske for sminke og hudpleieprodukter har romslige lommer som er nok til å romme alt fra din favoritt foundation til dine pålitelige koreanske hudpleieprodukter. Denne reisevesken vil holde alt pent, rent og klart for bruk.. Det er ingen grunn til å ofre stil for bekvemmelighet.

Reisevesken – toalettvesken er lett å rengjøre og er vannavstøtende, noe som sikrer at produktene dine forblir tørre og trygge, selv under uforutsigbare reisevilkår. Med en solid glidelås og solid håndtak, tilbyr den Melly sin reiseveske sikkerhet og komfort i ett.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Fargevalg

Lys beige – MELLY Reiseveske for hudpleie og makeup, Svart – MELLY Reiseveske for hudpleie og makeup

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MELLY Reiseveske (toalettveske) for hudpleie og makeup”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *