MISSHA All Around Aqua Sun Stick SPF50+ PA++++ 21g

299.00 kr

Beskytt huden din mot skadelige solstråler med All Around Aqua Sun Stick SPF50+ PA++++ fra Missha. Denne solstiften er en pålitelig partner som gir deg effektiv solbeskyttelse samtidig som den gir en behagelig og hydrert følelse på huden.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Koreansk solkrem med maksimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler

Med en høy solfaktor på SPF50+ og PA++++ er denne solstiften utformet for å gi deg maksimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den legger seg jevnt på huden og danner en usynlig barriere som beskytter mot solskader og forhindrer tidlig aldring forårsaket av solen. Enten du er på stranden, i byen eller utendørs, kan du være trygg på at All Around Aqua Sun Stick tar vare på huden din.

Denne solstiften har en lett og ikke-klebrig formel som gjør den enkel å påføre og absorberes raskt. Den etterlater ingen hvite rester eller fettete følelse på huden, slik at du kan bruke den under sminke eller alene for en naturlig glød. Den er også beriket med fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og aloe vera, som tilfører huden fuktighet og bidrar til å opprettholde en sunn og hydrert hudbarriere.

All Around Aqua Sun Stick er en praktisk koreansk solkrem og enkel å ta med seg overalt. Den kommer i en hendig stiftform som gjør det enkelt å påføre solbeskyttelse nøyaktig der du trenger det. Du kan enkelt ha den i vesken, lommen eller strandbagen din, og påføre den når som helst for å opprettholde solbeskyttelsen gjennom dagen.

Missha er kjent for sin kvalitet og innovative tilnærming til hudpleieprodukter. All Around Aqua Sun Stick er dermatologisk testet og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for parabener og skadelige kjemikalier, slik at du kan bruke den med tillit og trygghet.

Gi huden din den solbeskyttelsen den trenger med All Around Aqua Sun Stick SPF50+ PA++++ fra Missha. Ta vare på huden din og unngå solskader mens du opprettholder en behagelig og hydrert følelse. Bestill din solstift i dag og opplev den ultimate beskyttelsen mot solens skadelige stråler.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MISSHA All Around Aqua Sun Stick SPF50+ PA++++ 21g”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *