MISSHA Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask

49.00 kr

Mascure Fuktighetsbarriere Løsning Sheet Mask fra MISSHA er spesielt designet for å gi enestående hydrering og næring til huden.

Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask er fylt med en potent blanding av fuktighetsgivende ingredienser som trenger dypt inn i hudens lag og gir en uovertruffen fuktighetsinntrengning. Ansiktmaskens innovative essens er beriket med hyaluronsyre, som låser inne fuktighet, gir fylde til huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Si farvel til tørr, livløs hud og si hei til en oppfrisket og glødende fremtoning.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Oppnå overlegen hudhydrering med Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask

Denne ansiktsmasken fokuserer ikke bare på umiddelbar hydrering, men også på langsiktig hudpleie. Den inneholder en unik kombinasjon av ceramider og peptider som styrker hudens naturlige barrierefunksjon.

Ved å gjenopprette og styrke hudbarrieren hjelper Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask med å beskytte huden din mot miljøpåvirkninger, forurensning og fuktighetstap, og sikrer langvarig hydrering og beskyttelse. Opplev en merkbar forbedring i hudens elastisitet, fasthet og generelle motstandskraft.

Luksuriøs koreansk hudpleie

Ansiktsmasken er laget av førsteklasses, ultratynn mikrofiber som former seg etter ansiktets konturer og sikrer optimal absorpsjon og maksimal komfort.

Hver påføring er en beroligende og avslappende opplevelse som lar deg slappe av mens masken gjør sitt magiske arbeid. Den delikate duftessensen legger til den sansefulle opplevelsen og omgir deg med et øyeblikk av avslapning og fornyelse.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor ofte bør jeg bruke Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask?
  For optimale resultater anbefaler vi å bruke sheet masken 2-3 ganger i uken. Du kan imidlertid justere frekvensen basert på hudens behov.
 • Kan jeg bruke Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask på sensitiv hud?
  Ja! Denne sheet masken er testet av dermatologer og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den skånsomme formuleringen sikrer en beroligende og nærende opplevelse uten irritasjon.
 • Hvor lenge bør jeg ha på sheet masken?
  La Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask virke i 15-20 minutter for å tillate essensen å trenge dypt inn i huden. Etter at du har fjernet masken, masserer du forsiktig inn eventuelt gjenværende produkt i huden for maksimal absorpsjon.
 • Kan jeg påføre sminke etter å ha brukt sheet masken?
  Absolutt! Etter bruk av masken fortsetter du med din vanlige hudpleierutine og deretter påfører du sminke som ønsket.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MISSHA Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *