MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream 70ml

419.00 kr

Denne dypt hydrerende fuktighetskremen er beriket med en blanding av 10 forskjellige former for hyaluronsyre, hver med sine unike egenskaper, for å gi en intensiv fuktighetsboost til huden din.

Fra å forsegle fuktighet på overflaten til å trekke fuktighet dypt inn i huden, jobber disse hyaluronsyre-variantene i harmoni for å gi en langvarig hydrering som varer hele dagen.

Opplev kraften av intens hydrering med MISSHA’s Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream. Begynn reisen mot en friskere, mer hydrert hud i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream har en lett, gel-basert tekstur som absorberes raskt og etterlater ingen fet etterfølelse. Den gir umiddelbar fuktighet og mykhet, og gir huden en glatt, smidig og oppfrisket følelse.

Men denne kremen handler ikke bare om hydrering. Den er også designet for å styrke hudens naturlige barriere, og bidrar til å beskytte den mot ytre skader og bevare dens naturlige fuktighetsnivåer. Resultatet er en sterkere, sunnere hud med en ungdommelig glød.

Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rensing og toning, for å gi huden din den fuktigheten den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream 70ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *