Tilbud!

mixsoon Centella Sun Cream SPF50+ PA++++

Opprinnelig pris var: 209.00 kr.Nåværende pris er: 178.00 kr.

-15%

mixsoon Centella Asiatica Sun Cream beskytter mot UV-stråling og fukter huden samtidig.

  • Beroligende effekt på varm og sensitiv hud.
  • Lett formel med en serumlignende tekstur som gir en ikke-klebrig, forfriskende finish.
  • Fyller fuktighet og naturlig glød samtidig som den beskytter huden.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

mixsoon

mixsoon

er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for sine produkter av fermentert bønne. Merket oppmuntrer til 3-lags hudpleierutinen ved å bruke rene, organiske essenser skreddersydd for hudens daglige behov. For mixsoon er engasjert i essensen av naturen, nøye omsatte biologiske prosesser for å trekke ut bare det essensielle aktive ingredienser huden din virkelig ønsker og fortjener. Lytt til huden din og hør hva den trenger. Gi den kjærlighet ved å legge våre naturlige, kraftige essenser på lag, og opplev huden din blomstre sin naturlige utstråling. Opplev gleden av en sunnere hud som ser yngre ut hver dag. Start din mixsoon-reise i dag!
Mixsoon koreansk hudpleie

Lokalt hentede plantebaserte ingredienser

mixsoon insisterer på å kun bruke pålitelige lokalt hentede ingredienser for sunnere hud. Når det er utfordrende å finne kvalitetsingredienser, investerer merket i kvalitet og dyrker dem selv. Derfor spesialdyrker mixsoon alle sine Centella Asiatica-ekstrakter, uten bruk av plantevernmidler eller kjemikalier, på de rene landene i Udo, Jeju Island og bevare kvalitetsessens på flaske.

Velger kun essensielle ingredienser, med mange års erfaring

Ikke alle ingrediensene er skapt like. Det er derfor vi er forpliktet til å velge bare de beste kildene ingredienser etter bruk og evaluering av hver kilde gjennom årene. mixsoon ønsker å sikre at hver ingrediens vi bruker er avgjørende til Mixsoonhudens helse og velvære.