NEOGEN Day-light Protection Airy Sunscreen Spf50+ Pa+++ 50ml

349.00 kr

Solbeskyttelse har aldri føltes så lett og friskt med Day-Light Protection Airy Sunscreen SPF50+ PA+++ fra NEOGEN!

Dette høytytende solbeskyttelsesproduktet gir bredspektret SPF50+ PA+++ beskyttelse, noe som effektivt skjermer huden din mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Men dette er ikke bare en solkrem – det er et essensielt tillegg til din daglige hudpleierutine.

La huden din føle seg lett og frisk mens den nyter kraftig solbeskyttelse med NEOGEN i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En av de beste solkremene på markedet

Day-Light Protection Airy Sunscreen er formulert med en blanding av botaniske ekstrakter, inkludert rosmarin og morbær, som er kjent for sine beroligende og antioksidanter egenskaper. Dette betyr at mens denne lette solkremen beskytter huden din mot solen, gir den også fuktighet, beroliger huden, og bidrar til å styrke hudens naturlige barriere.

Med sin ultralette, luftige tekstur, absorberes denne solkremen raskt og uten hvit rest, og gir en naturlig, matt finish. Den er også fri for parabener og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Beskytt huden din mot solens skadelige stråler uten å veie den ned med NEOGEN’s Day-Light Protection Airy Sunscreen SPF50+ PA+++. Bruk den daglig, uansett vær, for å sikre at huden din alltid er beskyttet, hydrert og sunn.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

NEOGEN

Neogen er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke innovative ingredienser og teknologier i sine produkter. Deres produktlinje inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Neogen har fått anerkjennelse for sine effektive produkter og for sin bærekraftige filosofi. Produktene fra Neogen passer for alle hudtyper og aldre.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NEOGEN Day-light Protection Airy Sunscreen Spf50+ Pa+++ 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *