NEOGEN Real Bakuchiol Firming Serum

349.00 kr

NEOGEN Real Bakuchiol Firming Serum er et plantebasert anti-aldringsalternativ til retinol. Serumet inneholder vitamin C og andre naturlige ingredienser for å revitalisere og berolige huden.

Passer alle hudtyper.

Innhold: 30ml

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Dette kollagenforsterkende serumet fokuserer på hudens elastisitet, tilbyr også hudens vitalitet og effektivt for å berolige huden med vitamin C. Formulert med Bakuchiol, en naturlig anti-aldrings plantebasert ingrediens, alternativ for retinol som ikke forårsaker hudirritasjon. Inneholder patenterte ingredienser “Lupin Peptide”, “Collagen Boosting Peptide” og “Hydrolyzed Lupin Protein”, forbedrer kollagensyntesen og hudens elastisitet. Fremmer glatt, fuktig og strålende hud med fem planteekstrakter som Azulene og Lavendel. Med hudberoligende planteekstrakt av Guaiazulene, lavendelolje, aloe vera-bladekstrakt, tea tree-bladolje, aubergineekstrakt.
Har en forfriskende og fuktighetsgivende tekstur som sprer seg med fuktighet ved påføring, sprer seg jevnt og uten klebrighet.

Bruksanvisning:

  1. Etter bruk av toner, ta en passende mengde og påfør forsiktig langs hudteksturen for bedre absorpsjon.
  2. Bruk om morgen og kveld.

Merke

NEOGEN

Neogen er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke innovative ingredienser og teknologier i sine produkter. Deres produktlinje inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Neogen har fått anerkjennelse for sine effektive produkter og for sin bærekraftige filosofi. Produktene fra Neogen passer for alle hudtyper og aldre.