NEOGEN Real Ferment Micro Essence 150 ml

449.00 kr

NEOGEN Real Ferment Micro Essence er en fuktighetsgivende og utjevnende essens. Har du tørr hud og kvisearr du ønsker å jevne ut, så er denne essensen for deg. Essensen inneholder hele 93% naturlig fermenterte ingredienser som garantert lysner utjevnheter i huden og gir masse glød.

For maksimal effekt anbefaler vi å bruke den med NEOGEN serumet eller ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner. Passer for alle hudtyper. Innhold 150 ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg essensen?

  • Bruk essensen både dag og kveld. Påfør håndflaten et par dråper eller en bomullspad, klapp det inn i huden eller stryk det forsiktig inn huden til det er absorbert.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

NEOGEN

Neogen er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke innovative ingredienser og teknologier i sine produkter. Deres produktlinje inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Neogen har fått anerkjennelse for sine effektive produkter og for sin bærekraftige filosofi. Produktene fra Neogen passer for alle hudtyper og aldre.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NEOGEN Real Ferment Micro Essence 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *