Tilbud!

3W CLINIC Brown Rice Cleansing Foam 100ml

kr99,00

-17%

Oppdag den perfekte rensen for huden din med Brown Rice Cleansing Foam fra 3W CLINIC. Dette innovative produktet er spesielt formulert med naturlige ingredienser for å gi en skånsom, men effektiv rensing av huden.

Brown Rice Cleansing Foam er ideell for alle hudtyper og vil etterlate huden din frisk, myk og sunn. Opplev ren og sunn hud som aldri før med Brown Rice Cleansing Foam fra 3W CLINIC. Prøv den i dag og merk forskjellen!

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Brunt risekstrakt: Rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter, arbeider brunt risekstrakt for å revitalisere og styrke huden. Det hjelper også med å fjerne urenheter og døde hudceller, samt fremme cellefornyelse for en sunnere og mer ungdommelig hud.
 2. Grønn teekstrakt: Denne kraftige ingrediensen er kjent for sine antioksidant- og betennelsesdempende egenskaper. Grønn teekstrakt hjelper med å beskytte huden mot miljøskader og redusere rødhet og irritasjon forårsaket av sensitiv eller betent hud.
 3. Aloe Vera: Aloe Vera er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som beroliger og fukter huden, og gir langvarig hydrering og mykhet.
 4. Papayaekstrakt: Papayaekstrakt er rik på enzymer som bryter ned døde hudceller og urenheter. Dette gjør at huden blir glattere, lysere og mer strålende.

Bruksanvisning:

 1. Fukt ansiktet med lunkent vann, og ta en passende mengde Brown Rice Cleansing Foam i hendene.
 2. Skum opp ved å tilsette litt vann, og masser forsiktig over ansiktet i sirkulære bevegelser.
 3. Skyll grundig med lunkent vann.

Bruk morgen og kveld for best resultat.

Fordeler ved bruk av Brown Rice Cleansing Foam:

 • Fjerner urenheter og smuss uten å tørke ut huden
 • Gir en dyp og skånsom rens
 • Rik på naturlige ingredienser som styrker og nærer huden
 • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
 • Etterlater huden frisk, myk og sunn

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Klikk her for andre 3W Clinic produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Brown Rice Cleansing Foam 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *