COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner 150 ml

kr219,00

Centella Water Alcohol-Free Toner fra COSRX er en alkoholfri toner som hjelper med å balansere hudens pH-verdi og forbedre hudens tekstur. Formulert med centella asiatica-ekstrakt, en plante kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper, bidrar toneren til å styrke hudens barriere og redusere tørrhet.

I tillegg inneholder Centella Water Alcohol-Free Toner niacinamid, et aktivt stoff som hjelper med å regulere talgproduksjonen og forbedre hudens glød. Toneren passer for alle hudtyper, spesielt for de med sensitiv hud.

Bruk Centella Water Alcohol-Free Toner som en del av din daglige hudpleierutine, for å oppnå en mer balansert, hydrert og glødende hud. Toneren kan påføres med en bomullsdott eller med hendene, for å fordele produktet jevnt over ansiktet.

Opplev en mer harmonisk og frisk hud med Centella Water Alcohol-Free Toner fra COSRX.

Kun 10 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *