COSRX Hydrium Watery Toner (mini), 50 ml

kr129,00

Merke:COSRX

COSRX Hydrium Watery Toner (mini), 50 ml er toneren som tørr hud lengter etter. Nyheten fra COSRX er en toner som fokuserer på å tilføre rikelig med fuktighet til hud som trenger en real fuktighetsboost.

Inneholder 6 forskjellige typer Hyaluronsyre som er en godt kjent ingrediens som gir fuktighet dypt inn i huden. Ingrediensene holder huden fuktig og myk over lang tid. Innhold 50 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Finnes også i en større størrelse COSRX Hydrium Watery Toner, 280 ml

Bruker du bomullspad? Vi har lansert Gjenbrukbare bambuspads som sparer miljøet og lommeboken.

Toneren kan brukes på forskjellige måter:

  • Toner sheet mask: Tilsett rikelig med toner på flere bomullspad. La de ligge på ansiktet så lenge du vil.
  • Mist: Spray på ansiktet hvis du føler deg tørr eller stram i ansiktet.
  • Vask deg med toneren: Føles huden tørr eller stram, bland toneren med vann med forholdet 8:2. Ikke tørk deg med håndkle, men fjern overflødig væske, klapp det inn og la det lufttørke inn i huden.

Hvordan bruker jeg toneren COSRX Hydrium Watery Toner?

  • Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper av toneren i en bomullpad og stryk forsiktig over huden. Klapp rester av toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser

Water, Butilene Glicol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Tilleggsinformasjon

Vekt0,06 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Hydrium Watery Toner mini 50 ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Watery Toner (mini), 50 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.