COSRX Poreless Pad

kr 299.00

COSRX Poreless Pad er en genial bomullspad som jobber målrettet for å gjøre porene mindre synlige og renser bort urenheter.

Bomullspadsene er på forhånd dynket i en formulering som inneholder AHA, BHA, PHA og LHA som vil gi balanse til oljeproduksjonen i huden og fjerne overflødige oljer og døde hudceller.  På denne måten unngår du urenheter og resultatet vil være en jevn hudtekstur, også kjent som «glass-skin» i koreansk hudpleie.

Passer til alle hudtyper, spesielt fet hud, kombinasjonshud og sensitiv hud. Innhold 70 pads.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg COSRX Poreless Pad?

Etter rens eller dobbelrens, stryk bomullspaden over ansiktet og hals. Unngå øynene. Bruk den andre siden til stryke forsiktig over ansiktet. Avslutt med fuktighetskrem evt. solkrem.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Poreless Pad”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *