products Petitfee Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch Oyemaske - SkinUp - Petitfée Black Pearl Gold Hydrogel Eye Patch Øyemaske
Petitfée, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch, Øyemaske
kr239,00 Kjøp

Petitfée, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch, Øyemaske

kr239,00

Merke:Petitfée

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch er en øyemaske som inneholder blant annet gull og svart perle som renser og lysner opp området under øyet. Samtidig gir øyemasken fuktighet og næring som hjelper å forbedre huden. Øyesmasken har en beroligende effekt som reduserer synligheten av hovne øyne og mørke ringer under øynene.

Passer å bruke mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Det følger med en liten skje, som gjør det enklere å ta ut øyemaskene og holder resterende øyemasker i boksen rene. Øyemasken kan også brukes på andre områder som er utsatt for rynker og fine linjer, slik som på pannen, smilerynker og hals. Innhold 30 par øyemasker.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Blogger Kaja-Marie og Anette Hovland har testet ut øyemaskene og skriver varmt om disse.

Hvordan bruker jeg øyemasken?

  1. Vask ansiktet og legg på øyemasken under øynene før du har tenkt til å påføre øyekremen
  2. La øyemasken virke i 20-30 min  før du fjerner disse. Klapp inn evt. overflødig serum/essens fra øyemasken inn i huden. Før du påfører øyekrem hvis du ønsker det.

Tips! Du kan legge boksen i kjøleskapet, for en kjølende effekt. Utrolig deilig!

Tilleggsinformasjon

Vekt0,17 kg

Merke

Petitfée

Petitfée er et hudpleiemerke fra Sør-Korea. Navnet er fransk, og betyr «liten fe». Merket har som mål å gjøre huden mest mulig ren slik som en liten fes hud.

Petitfée har et stort fokus på å utvikle produkter av hydrogel, som er en gele form av vann som bidrar til å gi fuktighet dypt inn i huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch, Øyemaske”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.