products Pyunkang Yul Essence Toner - SkinUp - Pyunkang Yul Essence Toner 100 ml
Pyunkang Yul Essence Toner, 100 ml
kr189,00 Kjøp

Pyunkang Yul Essence Toner, 100 ml

kr189,00

(3 omtaler)

Pyunkang Yul Essence Toner er en toner essens som etterlater huden myk og balansert. Essens toneren har en lett gele konsistens som trekker raskt inn i huden og kan brukes som toner og essens. Den har kun 7 ingredienser, og inneholder ikke vann. I stedet fokuserer det på fuktighetsgivende og næringsrike ingredienser.

Essens toneren fra Pyunkang Yul passer for alle hudtyper, spesielt for deg som ønsker å dempe rødheter, har rosacea, akneutsatt og sensitiv hud. Hvis du ofte føler at huden din er tørr, stram og sensitiv er denne essens toneren for deg. Innhold 100 ml.

Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Få Pyunkang Yul Essence Toner, 200 ml i en større størrelse 200 ml.

Hvordan bruker jeg denne essens toneren?

 • Etter du har vasket ansiktet med rens, påfør noen dråper i håndflaten og klapp det inn i huden.

Ingredienser

1,2-Hexanediol, Butilene Glicol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

Tilleggsinformasjon

Vekt0,15 kg

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.

Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.

Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Pyunkang Yul logo - SkinUp - Pyunkang Yul Essence Toner 100 ml

3 omtaler for Pyunkang Yul Essence Toner, 100 ml

 1. SkinUp Avatar for Sarah

  Sarah

  Etter første bruk ble huden allerede mykere & glattere! (Enklere å påføre andre produkter etterpå) Allerede en favoritt! Superenkel å ha med på ferie, siden det er 100ml.
  Ps: anbefaler å bruke cotton balls istedenfor pads når du påfører produktet

 2. SkinUp Avatar for Margrethe

  Margrethe

  Er så glad jeg endelig kjøpte denne kult klassikeren. Essens toneren i fra Pyunkang Yul er helt fantastisk. Føler den har gitt min sensitive acne prone hud gløden og fastheten tilbake. Anbefales på det sterkeste!

 3. SkinUp Avatar for Leila

  Leila

  Merket forskjell ved førstegangsbruk! Den hjelper at serum og fuktighetskrem trekkes godt inn i huden. Huden blir så myk og får en deilig følelse etter bruk! Må prøves! ????????????

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.