Pyunkang Yul Essence Toner 200 ml

kr288,00

Endelig i større størrelse! Pyunkang Yul Essence Toner er en toner essens som etterlater huden myk og balansert. Essens toneren har en lett gele konsistens som trekker raskt inn i huden og kan brukes som toner og essens.

Den har kun 7 ingredienser, og inneholder ikke vann. I stedet fokuserer det på fuktighetsgivende og næringsrike ingredienser.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 4 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Essens toneren fra Pyunkang Yul passer for alle hudtyper, spesielt for deg som ønsker å dempe rødheter, har rosacea, akneutsatt og sensitiv hud. Hvis du ofte føler at huden din er tørr, stram og sensitiv er denne essens toneren for deg. Innhold 200 ml.

Hvordan bruker jeg denne essens toneren?

Etter du har vasket ansiktet med rens, påfør noen dråper i håndflaten og klapp det inn i huden. Du kan også bruke bomullspad om du foretrekker det.

Ingredienser

Astraglus Membranaceus Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butilene Glicol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

Merket: Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

1 omtale for Pyunkang Yul Essence Toner 200 ml

  1. Aga
    24. februar 2021
    En fantastisk essens ???? Gir fantastisk fuktighet. Den er perfekt for moden, tørr, fet aknehud, kombinasjonshud og til og med for sensitiv og coupero...More
    En fantastisk essens ???? Gir fantastisk fuktighet. Den er perfekt for moden, tørr, fet aknehud, kombinasjonshud og til og med for sensitiv og couperose hud ... Med et ord, en kosmetikk for alle. Det er veldig effektivt, og jeg anbefaler det av hele mitt hjerte.❤️
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *