Tilbud!

MISSHA Super Off Deep Cleansing Moisture Oil

kr251,30

-30%

MISSHA Super Off Deep Cleansing Moisture Oil er en oljerens for deg med tørr og stram hud. Oljerensen renser dypt inn i huden uten å strippe huden for fukt. Takket være argan-, mandelolje og shea butter som gjør en fantastisk jobb å rense bort sminke og solkrem effektivt, samtidig som den etterlater huden myk og god.

Kommer i en praktisk pumpeflaske for deg som foretrekker det. Passer for kombinasjonshud, tørr hud og om du føler huden blir lett stram etter rens. Vår største oljerens på SkinUp. Kommer i en stor flaske som er drøy i bruk. Kan erstatte vannbasert rens også. Innhold 305 ml.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 4 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg oljerensen fra MISSHA? 

Bruk som første steg i hudpleierutinen. Pump 1-2 i hånden og masser inn i ansiktet på tørr hud til sminke og solkrem løser seg opp. Vask ansiktet.

Ingredienser

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TRIETHYLHEXANOIN, ETHYLHEXYL STEARATE, POLYISOBUTENE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LINALOOL

Tilleggsinformasjon

upc

8809643546737

Merket: Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

1 omtale for MISSHA Super Off Deep Cleansing Moisture Oil

  1. Tonje
    29. desember 2021
    Denne er veldig god. Oljen smelter sminken av enkelt og blir til en herlig melkete konsistens når jeg emulsiferer og skyller av. Er personlig ikke så ...More
    Denne er veldig god. Oljen smelter sminken av enkelt og blir til en herlig melkete konsistens når jeg emulsiferer og skyller av. Er personlig ikke så fan av produkter med parfyme i (kun fordi jeg har litt sensitiv hud) men ettersom at denne skal skylles av går det veldig greit. Bruker dog en annen sminkefjerner til å fjerne øyesminke siden denne etterlater en oljete film på øynene, men dette er kun etter egen preferanse da den gjør en god jobb på å fjerne øyesminke - jeg bare liker ikke den oljete filmen på øynene. Alt i alt er dette en veldig god rens som er drøy i bruk. Tror de fleste ville likt denne :)
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *