Om SkinUp.no

"UP YOUR SKIN GAME" med koreansk hudpleie


- med SkinUp.no

 

Det hele startet med en unormalt stor interesse for koreansk hudpleie, til en ide om å tilby de herlige produktene på et sted, nemlig på SkinUp.no. Navnet SkinUp ble til etter erfaringen og prøvelser med ulike spennende koreanske hudpleieprodukter. Koreansk hudpleie fikk huden virkelig opp på et nytt nivå, altså:

"Up your skin game", med SkinUp.no 

 

SkinUp ble etablert i oktober 2017, og er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av bestselgende koreanske hudpleieprodukter. Vi er opptatt av å by på spennende og effektive produkter som alle kan dra nytte av. I tillegg er vi opptatt av å tilby hudpleiemerker som inneholder naturlige ingredienser, bruker ny teknologi og har et stort fokus på produktutvikling og innovasjon. Koreanske hudpleieprodukter er langt fremme i tid sammenlignet med det europeiske markedet. De er uten tvil verdensledende på område!

 

Vi vil derfor gi muligheten til å bestille koreanske hudpleieprodukter med gratis frakt, enkelt og raskt hjem til deg, hvor man kan unne seg luksus i hverdagen i eget hjem. Vi byr på kvalitet og produkter til rimelige og fornuftige priser.

SkinUp tilbyr også våre produkter til salonger, slik som BrowRehab og MOODstudio i Oslo. Gjerne ta kontakt med oss på mail admin@skinup.no, dersom du også ønsker å tilby spennende koreanske hudpleieprodukter. 

 

Vi vil gjerne høre fra dere om hva dere ønsker, savner og tilbakemelding på produkter slik at vi kontinuerlig kan bli bedre og å tilby det dere vil ha. Gjerne send oss en mail på admin@skinup.no.

 

Hold deg oppdatert på de seneste trendene innen koreansk hudpleie på vår instagram og blogg.