PURITO AHA BHA Refreshing Solution

299.00 kr

Er du på utkikk etter en hudpleieløsning som effektivt kan fjerne døde hudceller, samtidig som den forfiner porene og gir en glødende hud? Da er AHA BHA Refreshing Solution fra PURITO det perfekte valget for deg. Dette produktet er en viktig del av Koreansk hudpleie og kommer med flere imponerende fordeler:

 • Inneholder både AHA og BHA syrer for en dyptrensende og eksfolierende effekt.
 • Er formulert med naturlige ingredienser, som er skånsomme mot huden.
 • Har en pH-balansert formel som opprettholder hudens naturlige barriere.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

For å oppnå optimal effekt med AHA BHA Refreshing Solution, følg disse trinnene

 1. Rens ansiktet med en mild rens.
 2. Påfør en liten mengde av løsningen på en bomullspad.
 3. Klapp forsiktig på ansiktet, spesielt i områder med store porer eller urenheter. Unngå øye- og munnområdet.
 4. La produktet virke i 1-2 minutter før du går videre til neste trinn i din hudpleierutine.
 5. Påfør fuktighetskrem for å låse inn fuktighet.

Bruk produktet 2-3 ganger i uken. Det anbefales å bruke solkrem etter påføring, spesielt hvis du skal ut i solen.

Ingredienser

 • AHA (Alpha Hydroxy Acid)
 • BHA (Beta Hydroxy Acid)
 • Grønn te-ekstrakt
 • Centella Asiatica-ekstrakt
 • Lavendelolje

AHA og BHA syrer fungerer som kraftige eksfolianter som hjelper med å fjerne døde hudceller og rense porene. Grønn te- og Centella Asiatica-ekstrakter har antioksidant- og antiinflammatoriske egenskaper, mens lavendelolje gir en behagelig duft og ytterligere beroligende effekter.

Oppsummering

AHA BHA Refreshing Solution fra PURITO er en revolusjonerende del av Koreansk hudpleie som tilbyr en allsidig løsning for forskjellige hudproblemer.

Med en kombinasjon av AHA og BHA syrer, gir dette produktet en overlegen eksfoliering og dyptrensende effekt. Naturlige ingredienser som grønn te og Centella Asiatica tilbyr antioksidant- og antiinflammatoriske fordeler, noe som gjør produktet til en skånsom men effektiv behandling for alle hudtyper.

Den pH-balanserte formelen sikrer at hudens naturlige barriere forblir intakt, noe som minimerer risikoen for irritasjon. Dette gjør AHA BHA Refreshing Solution til et trygt og effektivt tillegg til din eksisterende hudpleierutine.

Hvis du har vært på jakt etter et produkt som kan gi deg både en glødende hud og et renere, mer definert porebilde, er dette produktet for deg. Det er ikke bare en enkel løsning; det er en komplett hudpleiepakke i seg selv.

Legg det til i din vanlige hudpleierutine og se hvordan det transformerer huden din fra blek til fantastisk. Med regelmessig bruk, vil du oppdage at PURITO’s AHA BHA Refreshing Solution virkelig lever opp til sitt navn ved å bringe en forfriskende forandring til din daglige hudpleie.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO AHA BHA Refreshing Solution”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *