Purito SEOUL Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum

274.00 kr

Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum fra PURITO er et banebrytende hudpleieprodukt som benytter seg av naturens ingredienser for å gi en ungdommelig og revitalisert hud.

Dette serumet er formulert med bakuchiol, et naturlig og skånsomt alternativ til retinol, og er spesielt designet for å adressere tegn på aldring uten de vanlige bivirkningene forbundet med retinol. Serumet er en del av PURITO’s forpliktelse til å tilby rene, effektive og bærekraftige hudpleieprodukter.

Egenskaper

 • Naturlig Anti-Aging: Bakuchiol, kjent for sine anti-aging egenskaper, hjelper til med å redusere fine linjer og rynker, og forbedrer hudens tekstur og fasthet.
 • Fuktighetsgivende og Nærende: Formulert med en blanding av hydrerende og nærende ingredienser som bidrar til å holde huden fuktet og sunn.
 • Skånsom og Irritasjonsfri: Ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, da den ikke inneholder de sterke kjemikaliene som ofte finnes i tradisjonelle anti-aging produkter.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

 1. Etter rensing og toning, påfør en passende mengde Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum på ansiktet.
 2. Massér forsiktig inn i huden med oppadgående og utovergående bevegelser, og sørg for å dekke alle områder, inkludert ansikt, hals og dekolletasje.
 3. La serumet absorbere helt inn i huden før du påfører en fuktighetskrem.
 4. Bruk serumet regelmessig, morgen og kveld, for best mulig resultat.

Utfyllende Produktinformasjon

Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum fra PURITO er et produkt som kombinerer det beste fra natur og vitenskap. Bakuchiol, hovedingrediensen, er hentet fra planten Psoralea corylifolia og er kjent for sine effektive anti-aging egenskaper.

Dette serumet er en del av PURITO’s innsats for å tilby bærekraftige og etiske hudpleieløsninger. Det er utviklet for å gi synlige resultater samtidig som det respekterer både huden og miljøet. Serumet er også fri for syntetiske dufter og fargestoffer, noe som gjør det til et trygt valg for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Ingredienser

 • Bakuchiol: Gir anti-aging fordeler og hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og tekstur.
 • Hyaluronsyre: Tilfører intens fuktighet og bidrar til å holde huden hydrert.
 • Naturlige Ekstrakter og Oljer: Beroliger og nærer huden, og gir en sunn glød.
 • Fri for Skadelige Kjemikalier: Uten parabener, sulfater, alkohol og kunstige dufter.

Water (Solvents), Butylene Glycol (Skin-Conditioning Agents), Glycerin (Humectants), Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate (Skin-Conditioning Agents), Betaine (Humectants), Bakuchiol (10,000 ppm) (Skin Conditioning Agents), Acetyl Hexapeptide-8 (Skin-Conditioning Agents), Lavandula Angustifolias (Lavender) Extract (Skin-Conditioning Agents), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract (Skin Conditioning Agents), Origanum Vulgare Flower/Leaf/Stem Extract (Skin-Conditioning Agents), Thymus Vulgaris (Thyme) Extract (Skin-Conditioning Agents), Adenosine (Skin-ConditioningAgents), Allantoin (Skin Protectants), Dipotassium Glycyrrhizate (Skin-Conditioning Agents), Cetearyl Olivate (Surfactants), Sor-bitan Olivate (Surfactants), Cetearyl Alcohol (Surfactants), Caprylyl Glycol (Skin-Conditioning Agents), Cetyl Palmitate (Surfactants), Sodium Acry-late/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Viscosity Increasing Agents), Hydroxyacetophenone (Antioxidants), Pentylene Glycol (Skin-Conditioning Agents), Polyisobutene (Viscosity IncreasingAgents), Sorbitan Palmitate (Surfactants), Disodium EDTA (Chelating Agents), Sor-bitan Oleate (Surfactants), Ethylhexytglycerin (Skin-Conditioning Agents), Carbomer (Viscosity IncreasingAgents), Xanthan gum (Viscosity Increas-ing Agents), Arginine (pH Adjusters), Caprylyl/Capryl Glucoside (Surfactants), 1,2-Hexanediol (Solvents).

Med sin unike kombinasjon av bakuchiol og andre naturlige ingredienser, tilbyr Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum fra PURITO en effektiv, men skånsom løsning for de som søker en ungdommelig og sunn hud. Serumet er et bevis på PURITO’s engasjement for kvalitet, bærekraft og etikk i hudpleie.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Purito SEOUL Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *