PURITO Clear Code Superfruit Serum 30ml

259.00 kr

Clear Code Superfruit Serum er utviklet for å gi huden din en glødende, sunn og klar utstråling. Dette serumet kombinerer den nyeste forskningen og naturlige ingredienser. Serumet passer alle hudtyper, og spesielt effektivt for de som ønsker å forbedre hudens tekstur og utstråling.

Egenskaper

  1. Kraftige Superfrukter: Serumet er rikt på antioksidanter fra superfrukter som blåbær, acai og aronia. Disse ingrediensene bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og forurensning, samtidig som de fremmer en jevn og glødende hudtone.
  2. Hydrering og Næring: Inneholder hyaluronsyre og ceramider, som arbeider sammen for å tilføre intens fuktighet og styrke hudens naturlige barriere. Dette resulterer i en mykere, smidigere og mer hydrert hud.
  3. Mild og Effektiv Formulering: Serumet er formulert uten skadelige kjemikalier, og er derfor mildt nok for daglig bruk. Det er fri for parabener, alkohol, og syntetiske dufter, og er derfor egnet selv for sensitiv hud.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Rens huden grundig før bruk. Påfør noen dråper av Clear Code Superfruit Serum på ansiktet og halsen, og masser forsiktig inn i huden til det er fullstendig absorbert. Bruk serumet morgen og kveld for beste resultater. For en ekstra fuktighetsboost, bruk en passende fuktighetskrem etter påføring av serumet. Unngå direkte kontakt med øynene.

Utfyllende Produktinformasjon

Clear Code Superfruit Serum er utviklet med tanke på effektivitet og mildhet. Den lette konsistensen sikrer rask absorbering uten å etterlate en klissete eller tung følelse på huden. Dette serumet passer perfekt inn i enhver hudpleierutine, enten det brukes alene eller i kombinasjon med andre produkter.

Serumet er spesielt effektivt for de som ønsker å forbedre hudens tekstur og utstråling. Det arbeider for å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som det hjelper til med å bekjempe ujevn hudtone og hyperpigmentering. Med jevnlig bruk, vil huden fremstå mer jevn, klar og strålende.

Ingredienser

  • Blåbærekstrakt: Rik på antioksidanter, bidrar til å beskytte huden mot miljøskader.
  • Acai Bær Ekstrakt: Kjent for sine næringsrike egenskaper, bidrar til å forynge og vitalisere huden.
  • Aronia Ekstrakt: Hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet.
  • Hyaluronsyre: Trekker til seg fuktighet og holder huden hydrert og plumpet.
  • Ceramider: Styrker hudens barriere og forbedrer hudens fuktighetsnivå.

Water (Solvents), Butylene Glycol(Skin-Conditioning Agents), Pentylene Glycol (Skin-Conditioning Agents), Dipropylene Glycol (Skin-Conditioning Agents), Propanediol (Solvents), Morinda Citrifolia Fruit Extract(Skin-Conditioning Agents), Succinic Acid(pH Adjusters), Cryptomeria Japonica Leaf Extract (Skin-Conditioning Agents), Panthenol(Skin-Conditioning Agents), Coptis Chinensis Root Extract(Skin-Conditioning Agents), Nelumbo Nucifera Leaf Extract (Skin-Conditioning Agents), Saccharomyces Ferment(Skin-Conditioning Agents), Glycerin (Humectants), Betaine (Humectants), Caprylyl Glycol(Skin-Conditioning Agents), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity Increasing Agents), Arginine(pH Adjusters), Hydroxyacetophenone(Antioxidant), Cetearyl Olivate (Surfactants), Dipotassium Glycyrrhizate(Skin-Conditioning Agents), Allantoin (Skin Protectant), 1,2-Hexanediol (Solvents), Sorbitan Olivate(Surfactants), Malachite Extract(Skin-Conditioning Agents), Ethylhexylglycerin (Skin-Conditioning Agents), Xanthan Gum(Viscosity Increasing Agents), Disodium EDTA(Chelating Agents), Citric Acid (pH Adjusters), Gluconic Acid (Skin-Conditioning Agents).

Clear Code Superfruit Serum fra PURITO er et resultat av grundig forskning og engasjement for å tilby kvalitetsprodukter som både er effektive og milde for huden. Med sin unike blanding av superfrukter og hudnærende ingredienser, er dette serumet en utmerket tilføyelse til enhver hudpleierutine, og gir en synlig forbedring i hudens utseende og helse.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Clear Code Superfruit Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *