PURITO Dermide Relief Barrier Moisturizer

319.00 kr

Dermide Relief Barrier Moisturizer fra PURITO er et banebrytende produkt innen koreansk hudpleie, spesielt utformet for å styrke og beskytte hudbarrieren. Dette produktet er ideelt for de med sensitiv eller irritert hud, og tilbyr en dyptvirkende, nærende behandling. Uten skadelige tilsetningsstoffer er det trygt og effektivt for alle hudtyper.

Egenskaper

 • Styrker Hudbarrieren: Formulert for å forbedre hudens naturlige forsvar, redusere sensitivitet og forbedre motstandsdyktigheten mot ytre irritanter.
 • Intens Fuktighet: Tilbyr langvarig hydrering, reduserer tørrhet og holder huden myk og glatt.
 • Mild og Sikker Formulering: Uten parabener, kunstige dufter eller skadelige kjemikalier, sikrer den en skånsom pleie som er egnet for selv de mest sensitive hudtyper.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

 1. Rens huden grundig før påføring.
 2. Påfør en passende mengde av Dermide Relief Barrier Moisturizer på ansikt og hals.
 3. Massér produktet forsiktig inn i huden med oppadgående og utovergående bevegelser.
 4. Bruk morgen og kveld for beste resultater.

Utfyllende Produktinformasjon

Dermide Relief Barrier Moisturizer fra PURITO representerer en ny æra innen skånsom hudpleie. Dette produktet er nøye utviklet for å tilby optimal beskyttelse og næring til huden. Det arbeider for å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige barriere, samtidig som det tilfører essensiell fuktighet.

Fuktighetskremen er spesielt nyttig for de med tørr, sensitiv eller irritert hud, da det bidrar til å roe og helbrede hudens overflate. Med sin milde og naturlige formulering, er dette produktet et utmerket valg for alle som ønsker en effektiv, men skånsom hudpleie.

Ingredienser

Dermide Relief Barrier Moisturizer er formulert med nøye utvalgte ingredienser for å sikre maksimal effektivitet og sikkerhet:

 • Ceramider: Hjelper med å styrke hudens barriere og forbedre fuktighetsretensjonen.
 • Essensielle fettsyrer: Nærer og beskytter huden, og bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere.
 • Naturlige plantekstrakter: Beroliger og lindrer irritert hud, samtidig som de gir næring og beskyttelse.
 • Fri for harde kjemikalier: Ingen parabener, kunstige dufter, eller andre skadelige tilsetningsstoffer.

Water, Propanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Behenyl Alcohol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Polyglyceryl-6 Stearate, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Candida/Garcinia Cambogia Ferment, Ceramide NP, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyglyceryl-6 Behenate, Allantoin, Squalane, Caprylyl Glycol, Panthenol, Macadamia Temifolia Seed Oil, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Dipropylene glycol, Hydrogenated lecithin, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide AP, Cholesterol, Ceramide EOP.

Med en sammensetning av nøye utvalgte ingredienser, tilbyr Dermide Relief Barrier Moisturizer fra PURITO en unik blanding av næring, beskyttelse og fuktighet. Dette produktet er det perfekte valget for alle som søker en hudpleie som er både effektiv og skånsom.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Dermide Relief Barrier Moisturizer”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *