Tilbud!

PURITO From Green Avocado Cleansing Balm 100ml

Opprinnelig pris var: 299.00 kr.Nåværende pris er: 239.00 kr.

-20%
(4 omtaler)

From Green Avocado Cleansing Balm fra Purito er en effektiv løsning for daglig ansiktsrens. Dette produktet er nøye utviklet for å kombinere dyptgående rens med nærende egenskaper, og er ideelt for alle hudtyper.

Egenskaper

 1. Dyptgående Rensing: Den unike sammensetningen av balsamen fjerner effektivt smuss, olje og sminke, samtidig som den beholder hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 2. Nærende Avocado-ekstrakt: Avocado-ekstraktet i balsamen tilfører essensielle fettsyrer og vitaminer, som bidrar til å nære og revitalisere huden.
 3. Mild og Hudvennlig Formulering: Produktet er utviklet uten harde kjemikalier og er derfor skånsomt mot huden. Det passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Bruk en passende mengde av From Green Avocado Cleansing Balm og masser forsiktig over tørr hud. Balsamen vil smelte ved kontakt med huden og effektivt oppløse sminke og urenheter. Tilsett litt vann for å emulgere balsamen, og masser videre for en dypere rens. Skyll til slutt av med lunkent vann. Bruk daglig for best resultat.

Utfyllende Produktinformasjon

From Green Avocado Cleansing Balm fra PURITO er ikke bare en effektiv rens, men en pleiende behandling som beriker hudpleierutinen din. Balsamen har en rik og luksuriøs tekstur som glir lett over huden, og etterlater huden ren, myk og glødende. Takket være sin milde sammensetning, er dette produktet ideelt for daglig bruk, og kan trygt brukes selv av de med sensitiv hud.

Denne rensende balsamen er en ideell første steg i en dobbel rensingsrutine, som er populær i koreansk hudpleie. Den fjerner effektivt de tyngre oljebaserte urenheter, og forbereder huden for en vannbasert rens. Denne to-trinns prosessen sikrer en grundig rens som er skånsom mot huden.

Ingredienser

 • Avocado-ekstrakt: Rik på vitaminer A, D, E og essensielle fettsyrer som hjelper til å nære og hydrere huden.
 • Solrosolje: Inneholder vitamin E og linolsyre, som bidrar til å berolige og beskytte huden.
 • Bisabolol: Har antiinflammatoriske egenskaper og hjelper til å roe ned sensitiv og irritert hud.
 • Ceramider: Styrker hudens naturlige barriere, og forhindrer fuktighetstap.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg fuktighet og holder huden hydrert.

Ethylhexyl Palmitate (Skin-Conditioning Agent), Cetyl Ethylhexanoate (Solvent), Sorbeth-30 Tetraoleate (Surfactant), Synthetic Wax (Viscosity Increasing Agent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin-Conditioning Agent), Persea Gratissima (Avocado) Oil (10,000ppm) (Skin-Conditioning Agent), Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Adansonia Digitata Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Brassica oleracea Acephala Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent). Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent), Brassica oleracea Italica (Broccoli) Extract (Skin-Conditioning Agent), Artemisia Princeps Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent), Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent), Hydrogenated Vegetable Oil (Skin-Conditioning Agent), Caprylyl Glycol (Skin-Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant).

Med From Green Avocado Cleansing Balm fra PURITO, får du en hudpleieopplevelse som er både luksuriøs og ansvarlig. Dens nøye utvalgte ingredienser sørger for en effektiv, men samtidig skånsom rens, som ivaretar huden din på beste måte. Dette produktet er et utmerket valg for de som ønsker en naturlig, men effektiv tilnærming til daglig hudpleie.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

4 omtaler for PURITO From Green Avocado Cleansing Balm 100ml

 1. K****** B*
  3. februar 2024
  Dette produktet er virkelig av god kvalitet. Konsistensen er behagelig og den fjerner all smuss og sminke fra ansiktet mitt. Jeg er veldig fornøyd med...Mer
  Dette produktet er virkelig av god kvalitet. Konsistensen er behagelig og den fjerner all smuss og sminke fra ansiktet mitt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil definitivt kjøpe den igjen.
  Nyttig? 0 0
  O***** J*
  27. januar 2024
  Denne ansiktsrensen er så enkel å bruke, og den etterlater huden min silkemyk. Jeg har hatt problemer med tørr hud tidligere, men denne rensen har vir...Mer
  Denne ansiktsrensen er så enkel å bruke, og den etterlater huden min silkemyk. Jeg har hatt problemer med tørr hud tidligere, men denne rensen har virkelig hjulpet meg. Jeg anbefaler den på det sterkeste!
  Nyttig? 0 0
  L*** S*
  15. januar 2024
  Jeg har prøvd mange ansiktsrens tidligere, men denne er virkelig god. Den fjerner smuss og makeup effektivt uten å tørke ut huden min. Jeg er veldig f...Mer
  Jeg har prøvd mange ansiktsrens tidligere, men denne er virkelig god. Den fjerner smuss og makeup effektivt uten å tørke ut huden min. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil definitivt kjøpe den igjen.
  Nyttig? 0 0
  E*** P*
  7. januar 2024
  Jeg elsker koreansk hudpleie, og denne rensen skuffer ikke. Den er enkel å bruke og etterlater ansiktet mitt rent og friskt. Leveringen var også veldi...Mer
  Jeg elsker koreansk hudpleie, og denne rensen skuffer ikke. Den er enkel å bruke og etterlater ansiktet mitt rent og friskt. Leveringen var også veldig rask, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktet.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *