PURITO Plainet Squalane Oil 100 30ml

249.00 kr

Planet Squalane Oil 100 fra Purito er en ren og lett fuktighetsolje som kan brukes på ansikt, kropp og hår. Oljen består av 100% squalane, som er en naturlig fuktighetsgiver som finnes naturlig i menneskelig hud og i forskjellige planter.

Planet Squalane Oil 100 absorberes raskt inn i huden og etterlater ingen fet eller klissete følelse. Oljen er egnet for alle hudtyper, spesielt de med tørr og dehydrert hud. Den kan også bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt forbedre hudens elastisitet og glød.

Oljen er også ideell for bruk på tørt og skadet hår, da den kan bidra til å fukte og styrke håret ditt. Planet Squalane Oil 100 er et enkelt og effektivt tillegg til din daglige hudpleierutine, og kan brukes alene eller blandes med andre produkter for å gi en ekstra fuktighetsboost.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Plainet Squalane Oil 100 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *