Pyunkang Yul Black Tea Deep Infusion Toner 130 ml

369.00 kr

Black Tea Deep Infusion Toner fra Pyunkang Yul er en veldig populær toner som inneholder niacinamide og adenosine som er kjent for å jevne ut hudtonen og hjelper mot fine linjer og rynker i huden.

Black Tea Deep Infusion toneren er hydrerende og balanserer olje-vann balansen i huden. Dette er en toner som hjelper matt og sliten hud som resulterer i en sunn hud med naturlig glød. Passer til alle hudtyper.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Black Tea Deep Infusion Toner 130 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *