Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 ml

129.00 kr

Black Tea Time Reverse Eye Cream fra Pyunkang Yul er en duftfri øyekrem er fylt med fermentert svart te og papirmorbærekstrakter for å revitalisere området under øynene og redusere forekomsten av rynker og fine linjer.

Øyekremen er ytterligere beriket med sheasmør, macadamiafrøolje, hyaluronsyre og ceramid for å gi næring og fuktighet til trett hud.

Øyekremen er formulert med EWG-verifiserte ingredienser. Kommer i elegant og luksuriøs svart emballasje. Inneholder 9ml. Anbefalt!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *