Pyunkang Yul Calming Low pH Foaming Cleanser 150ml

199.00 kr

Calming Low pH Foaming Cleanser fra Pyunkang Yul er et unikt renseskum, designet for å fjerne urenheter og døde hudceller fra huden din på en skånsom måte.

Med en pH-verdi på 5,5 bidrar denne renseskummen til å opprettholde hudens naturlige balanse, noe som hjelper med å beskytte hudbarrieren og hindre tørrhet og irritasjon. Calming Low pH Foaming Cleanser er formulert med en blanding av naturlige ingredienser, som økologisk myrteekstrakt og glyserin, gir denne renseskummen huden din en mild, men effektiv rens uten å føles tørr eller stram.

Prøv Calming Low PH Foaming Cleanser fra Pyunkang Yul for en frisk, glatt og avslappet hud.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Calming Low pH Foaming Cleanser 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *