Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream 50ml

189.00 kr

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream er en beroligende og beskyttende krem for sensitiv hud.

  • Beroliger irritert hud
  • Fuktigher huden og styrker fuktighetsbarrieren
  • Gir en sunn og ungdommelig hudtone

Fri for 20 skadelige ingredienser og egnet for sensitiv hud

Innhold: 50ml

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Lav-pH fuktighetskrem formulert med EWG-verifiserte ingredienser for å berolige huden, fylle på den med fuktighet og fremme en sunn og ungdommelig hudfarge. Inneholder centella asiatica ekstrakt, madecassoside, tea tree ekstrakt og kaprifolblomstekstrakt for å berolige irritert hud. Infundert med squalane og sheasmør for å fornye huden uten å tette porene.

Fri for 20 skadelige ingredienser og egnet for sensitiv hud. Inneholder ceramid og panthenol for å fukte huden og styrke fuktighetsbarrieren.

Bruksanvisning:
Ta en moderat mengde på hendene og bland jevnt over hele huden. Klapp forsiktig på huden for bedre absorpsjon.

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.