Pyunkang Yul Calming Pore Clear Wash Off Pack 100ml

269.00 kr

Calming Pore Clear Wash Off Pack fra Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å gi en skånsom, men effektiv rensing, samtidig som det beroliger og pleier sensitiv hud. Med en unik kombinasjon av naturlige ingredienser, tilbyr denne eksfolierende masken en unik løsning for de med sensitiv hud som søker klarere og mer balansert hud.

Egenskaper

  • Skånsom Rensing: Effektivt fjerner urenheter og overskytende olje, mens det ivaretar hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Beroligende og Pleiende: Inneholder ingredienser som beroliger og nærer huden, reduserer rødhet og irritasjon.
  • Minimerer Porer: Hjelper til med å stramme opp og minimere synligheten av porer, og gir en glattere hudoverflate.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

  1. Påfør en passende mengde av Calming Pore Clear Wash Off Pack på renset hud, unngå området rundt øynene og munnen.
  2. La masken virke i 10-15 minutter.
  3. Skyll av med lunkent vann, og klapp huden tørr.
  4. Bruk 1-2 ganger i uken for beste resultater.

Utfyllende Produktinformasjon: Calming Pore Clear Wash Off Pack fra Pyunkang Yul er designet for å møte behovene til de med sensitiv og problematisk hud. Dette produktet jobber ikke bare med å rense og klarne huden, men også med å tilføre fuktighet og næring. Det er en perfekt balanse mellom effektivitet og skånsomhet, og den er ideell for daglig bruk for de som ønsker å vedlikeholde en sunn og strålende hud.

Ingredienser

  • Naturlige Ekstrakter: Inkluderer ingredienser som er kjent for sine beroligende og pleiende egenskaper.
  • Plantebaserte Aktive Stoffer: Hjelper til med å rense huden, mens de opprettholder dens naturlige fuktighetsnivå.
  • Uten Harde Kjemikalier: Fri for kunstige dufter, parabener og sulfater, noe som gjør den ideell for sensitiv hud.

Purified Water, Kaolin, Glycerin, Dipropylene Glycol, Montmorillonite, 1,2-Hexanediol, Bentonite, Hectorite, Illite, Camellia Sinensis Leaf Powder, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Citric Acid, Sodium Citrate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Melia Azadirachta Flower Extract, Gluconolactone, Lactobacillus/Bean Seed Extract, Sodium Glutamate Ferment Filtrate, Polyglyceryl-10 Myristate, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Artemisia Capillaris Extract, Centerlla Asiatica (Gotu Kola) Extract, Sodium Hyaluronate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Nardostachys Jatamansi Rhizome/Root Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid.

Pyunkang Yuls Calming Pore Clear Wash Off Pack er en essensiell del av enhver hudpleierutine for de som ønsker å ta vare på sin sensitive hud på en skånsom måte. Med sin unike blanding av naturlige ingredienser og milde rensende egenskaper, tilbyr denne masken en balansert tilnærming til hudpleie som er både effektiv og beroligende.

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Calming Pore Clear Wash Off Pack 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *