Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm 100ml

249.00 kr

Deep Clear Cleasing Balm fra Pyunkang Yul er en rens laget av plantebaserte ingredienser som beroliger huden mens den renses, etterlater huden frisk og hydrert. Rensen begynner som en tykk balsam transformerer til en silkemyk olje når det kommer i kontakt med huden, mens den renser vil den endre til en melkehvit farge.

Deep Clear Cleansing Balm rensen er laget av Riskli, Macadamia frø og Solsikke frø oljer som både er hydrerende og gir næring mens den renser. Grønn Te frø olje beroliger og renser, mens Tea Tree og Centella Asiatica beroliger irritert/rød hud og gjør huden myk. Ceramide, Panthenol og Hyaluron syre jobber med å styrke hudens fuktighetsbarriere mens Aubergine og Lakrisrot ekstrakter jevner ut hudtonen.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm 100ml

Alle ingredienser er EWG-grønne og denne rensen kan brukes av alle hudtyper, men er særdeles godt egnet til sensitiv, lett irritert og/eller akneutsatt hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *