Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream 50ml

199.00 kr

Quick Moisturizing Professional Hand Cream fra Pyunkang Yul er en unik håndkrem med en formel som gir øyeblikkelig fuktighet til tørre og såre hender.

Den inneholder en blanding av naturlige ingredienser, som sheasmør og glyserin, som gir huden en dyp hydrering uten å føles klissete. Quick Moisturizing Professional Hand Cream fra Pyunkang Yul trenger raskt inn i huden, slik at du kan føle deg komfortabel og hydrert hele dagen.

Formulert med en pH-verdi på 5,5 bidrar denne håndkremen til å opprettholde hudens naturlige balanse, noe som hjelper med å hindre tørrhet og irritasjon.

Prøv Quick Moisturizing Professional Hand Cream fra Pyunkang Yul for å få myke, velpleide og beskyttede hender.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *