Real Barrier Aqua Soothing Cream 50ml

389.00 kr

Fuktighetsgivende og beroligende hudpleie er garantert med Aqua Soothing Cream fra Real Barrier. Dette unike produktet representerer det aller beste innen koreansk hudpleie, og tilbyr en spesiell blanding av avanserte ingredienser og teknologier for å gi optimal hydrering og lindring til tørr og irritert hud.

Denne fuktighetskremen er et essensielt element for alle som ønsker en hudpleieløsning som effektivt adresserer sensitivitet og tørrhet, samtidig som den opprettholder en sunn hudbarriere.

Nøkkelpunkter

 • Intensiv hydrering: Gir langvarig fuktighet for å berolige og fornye tørr og stresset hud.
 • Hudbarriereforsterkning: Styrker hudens naturlige barriere for bedre beskyttelse mot ytre påvirkninger.
 • Beroligende ingredienser: Formulert med beroligende ekstrakter for å redusere rødhet og irritasjon.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du kremen

 1. Forbered huden: Start med renset og tonet hud for best mulig absorpsjon av kremen.
 2. Påfør Aqua Soothing Cream: Ta en passende mengde av kremen og påfør den forsiktig over hele ansiktet og halsen.
 3. Masser inn i huden: Bruk sirkulære bevegelser for å hjelpe kremen med å trenge dypt inn i huden. Vær ekstra forsiktig rundt ømfintlige områder.
 4. Avslutt med SPF om dagen: Påfør solkrem om morgenen for å beskytte huden mot UV-stråler.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk fuktighetskremen to ganger daglig, morgen og kveld, for optimalt resultat.
 • Ved svært tørr hud, øk mengden krem for ekstra fuktighet.

Ingredienser

 • Hyaluronsyre: En kraftig fuktighetsgivende ingrediens som trekker vann inn i huden for å gi langvarig hydrering.
 • Ceramider: Hjelper med å gjenopprette og styrke hudens barriere, og forhindrer fuktighetstap.
 • Panthenol (Vitamin B5): Beroliger og reparerer huden, og reduserer rødhet og irritasjon.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Kjent for sine helende og beroligende egenskaper, ideelt for sensitiv hud.
 • Madecassoside: Et derivat av Centella Asiatica, som gir ytterligere beroligende og helende fordeler.

Aqua Soothing Cream fra Real Barrier er en unik og innovativ løsning innen koreansk hudpleie, som tilbyr en rekke fordeler for tørr, sensitiv og irritert hud. Denne kremen er ikke bare en intensiv fuktighetsgiver, men styrker også hudens naturlige barriere, og gir dermed langvarig beskyttelse og lindring.

Med sin intense blanding av hyaluronsyre, ceramider, panthenol, Centella Asiatica-ekstrakt og madecassoside, er Aqua Soothing Cream perfekt tilpasset for å møte behovene til de som søker en effektiv, beroligende og fuktighetsgivende hudpleieopplevelse.

Gjør denne kremen til en del av din daglige rutine, og nyt fordelene av en sunnere, mer balansert og strålende hud.

Merke

Real Barrier

Real Barrier er et sør-koreansk hudpleiemerke som har skapt en bølge i skjønnhetsverdenen, og det er ikke uten grunn. Med sin unike tilnærming til hudhelse har Real Barrier klart å skille seg ut fra mengden og tilby noe helt spesielt for forbrukerne. En av de mest fremtredende egenskapene ved Real Barrier er deres fokus på å skape en barriere mot ytre påvirkninger. Dette betyr at produktene deres ikke bare jobber med å forbedre hudens tilstand, men også beskytter den mot skadelige faktorer som forurensning, værforhold og UV-stråler. Dette er essensielt for å oppnå og opprettholde en sunn og ungdommelig hud.
Real Barrier logo

Real Barrier deres bruk av avansert teknologi og naturlige ingredienser

Et annet unikt aspekt ved Real Barrier er deres bruk av avansert teknologi og naturlige ingredienser. Deres produkter er formulert med nøye utvalgte ingredienser som er kjent for sin effektivitet og har blitt vitenskapelig bevist å gi positive resultater for hudens helse. Dette gjør at kundene kan ha full tillit til at de bruker produkter som virkelig fungerer. Real Barrier skiller seg også ut med sin tilnærming til sensitiv hud. Produkter fra Real Barrier er spesielt utviklet for å være skånsomme mot sensitiv hud, og de unngår bruk av irriterende ingredienser som kan forverre hudproblemer. Dette gjør merket til et ideelt valg for de med sensitiv hud som søker produkter som ikke vil forårsake ubehag eller irritasjon. En annen ting som gjør Real Barrier unik er deres engasjement for å tilby produkter som passer alle hudtyper og aldre. Deres omfattende produktsortiment inkluderer alt fra fuktighetskrem og serum til rens og solbeskyttelse. Dette betyr at uansett hvilken hudtype eller alder du har, kan du finne produkter fra Real Barrier som er skreddersydd for dine spesifikke behov. Til slutt er det verdt å merke seg at Real Barrier er et merke som har bevist sin verdi gjennom positive tilbakemeldinger fra kunder over hele verden. Mange har rapportert om dramatiske forbedringer i hudens tilstand etter å ha brukt produkter fra Real Barrier, og dette har gjort merket til en favoritt blant hudpleieentusiaster og fagfolk.

Så, hva gjør Real Barrier unik?

Det er kombinasjonen av deres fokus på å skape en beskyttende barriere, bruk av avansert teknologi og naturlige ingredienser, tilpasning til sensitiv hud og deres brede produktsortiment som gjør dem til et merke som virkelig skiller seg ut. Hvis du leter etter produkter som kan hjelpe deg med å oppnå uslåelig hudhelse, er det verdt å gi Real Barrier en sjanse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Real Barrier Aqua Soothing Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *