Elizavecca Milky Piggy EGF Elastic Retinol Cream

kr 299.00

Få en ungdommelig og strålende hud med Milky Piggy Egf Elastic Retinol Cream fra Elizavecca. Denne avanserte kremen er spesielt formulert med en kombinasjon av EGF (epidermal vekstfaktor) og retinol for å gi deg en omfattende anti-aldringsbehandling.

Fordeler:

  • Reduserer synligheten av rynker og fine linjer: Kremen inneholder retinol, en kraftig ingrediens som hjelper til med å stimulere cellefornyelsen og redusere tegn på aldring, som rynker og fine linjer.
  • Forbedrer hudens elastisitet: EGF bidrar til å øke produksjonen av kollagen og elastin, noe som gir en fastere og mer elastisk hud.
  • Gir fuktighet og næring: Kremen er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og nærende planteekstrakter som gir intens hydrering og næring til huden.
  • Gjør huden jevn og strålende: Den glatte teksturen til kremen absorberes raskt i huden og etterlater den myk, jevn og strålende.
  • Beskytter mot frie radikaler: Antioksidantrike ingredienser i kremen bidrar til å beskytte huden mot skadelige frie radikaler forårsaket av miljømessige faktorer.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Milky Piggy Egf Elastic Retinol Cream sine viktige egenskaper

  • EGF og retinol kombinasjon: Denne retinol kremen kombinerer fordelene med EGF og retinol for å gi en kraftig anti-aldringsbehandling.
  • Lett og absorberende formel: Kremen har en lett tekstur som raskt trekker inn i huden uten å etterlate en fet eller klissete følelse.
  • Langvarig fuktighet: Kremen gir langvarig fuktighet og hjelper til med å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Passer for alle hudtyper: Produktet er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
  • Cruelty-free: Elizavecca er et dyrevennlig merke som ikke utfører dyretesting.

Merke

Elizavecca

Elizavecca er en sør-koreansk skjønnhetsmerke som er kjent for sine innovative og effektive produkter. Med fokus på å bringe de nyeste teknologiene innen hudpleie til sine kunder, tilbyr Elizavecca et bredt utvalg av produkter for å imøtekomme ulike hudbehov.Fra renseprodukter til anti-aging-behandlinger, har Elizavecca en løsning for hver hudtilstand. Oppleve den koreanske hudpleie-revolusjonen med Elizavecca i dag.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elizavecca Milky Piggy EGF Elastic Retinol Cream”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *