SCINIC Enjoy Super Active Airy Sun Stick SPF50+ PA++++

119.00 kr

Den hypoallergene solkremen gir SPF50+ PA++++ beskyttelse, og danner en gjennomsiktig barriere på huden for å beskytte mot skadelige UV-stråler.

Innhold: 15g

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Enjoy Super Active Airy Sun Stick SPF 50 inneholder et ekstrakt av sveitsiske alpine urter for å rense og bomullsfrøolje for å styrke barrieren. Produktet er fylt med flere typer planteingredienser for å lindre irritasjoner, og inneholder i tillegg et elastisk pulver som absorberer talg og dermed fjerner fet glans.

Solkremen lysner opp tonen, forbedrer utseendet til fine linjer og gir beskyttelse mot støv. Den lette formelen kan påføres på våt dermis eller over sminke.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.