Tilbud!

SCINIC First Treatment Essence 150ml

Opprinnelig pris var: 349.00 kr.Nåværende pris er: 226.00 kr.

-35%

Nyt essensen av eksepsjonell koreansk hudpleie med First Treatment Essence fra SCINIC. Dette produktet er spesialdesignet for å være et kritisk første skritt i din daglige hudpleierutine, og tilbyr en rekke forbedrende fordeler for huden din. First Treatment Essence gir ikke bare essensiell hydrering, men fungerer også som en kraftfull base for å maksimere effektene av etterfølgende hudpleieprodukter.

Egenskaper

 • Fuktighetsgivende og foryngende: Formulert for å hydrere og revitalisere huden, og etterlater den frisk og glødende.
 • Grunnlag for ytterligere hudpleie: Forbedrer hudens evne til å absorbere påfølgende hudpleieprodukter.
 • Lett og raskt absorberende: Den lette formelen absorberes raskt, og etterlater ingen klebrig eller tung følelse.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du First Treatment Essence

 1. Forbered huden: Start med en renset og tonet hud for optimal absorpsjon av essensen.
 2. Påfør essensen: Hell en liten mengde av First Treatment Essence i håndflaten og klapp forsiktig inn over hele ansiktet og halsen.
 3. Forsiktig innmassering: Bruk fingertuppene til å forsiktig massere produktet inn i huden for å fremme absorpsjon.
 4. Fortsett med hudpleierutinen: Etter at essensen er absorbert, fortsett med din vanlige serum og fuktighetskrem.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk First Treatment Essence daglig, både morgen og kveld, for beste resultater.
 • For en ekstra fuktighetsboost, påfør flere lag av essensen.

Ingredienser

 • Fermentert ekstrakt: Rik på næringsstoffer og naturlige enzymer som bidrar til å forynge og styrke huden.
 • Niacinamid: Lysner huden og forbedrer hudens barrierefunksjon.
 • Hyaluronsyre: Gir intens fuktighet og holder huden hydrert og plumpet.
 • Adenosin: Har anti-aldringsegenskaper som hjelper til med å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Betaglukan: Beroliger og beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer.

First Treatment Essence fra SCINIC er et må-ha produkt i din daglige hudpleierutine, spesielt for dem som ønsker å gi sin hud den beste starten på dagen. Med sin unike kombinasjon av fuktighetsgivende, foryngende og lysnende ingredienser, setter denne essensen standarden for hvordan en hudbehandling skal være. Den forbereder huden for ytterligere pleie, og sikrer at etterfølgende produkter absorberes effektivt og fungerer optimalt.

Dens lette og raskt absorberende formel gjør den til en glede å bruke, og dens mangfoldige ingrediensliste sikrer at huden får all den næring og beskyttelse den trenger. First Treatment Essence er ikke bare et første skritt i hudpleie, det er et skritt mot en mer hydrert, strålende og ungdommelig hud.

Ved å velge First Treatment Essence, velger du et produkt som forstår viktigheten av en solid grunnmur i hudpleie. La denne essensen fra SCINIC transformere din hudpleierutine og gi deg synlige resultater.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SCINIC First Treatment Essence 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *