SCINIC Prestige First Treatment Essence 150ml

489.00 kr

Prestige First Treatment Essence fra SCINIC er et førsteklasses hudpleieprodukt designet for å være det første trinnet i din daglige hudpleierutine. Denne essensen legger grunnlaget for sunn og strålende hud. Formulert med nøye utvalgte ingredienser, arbeider den for å revitalisere og forberede huden din for de etterfølgende hudpleieproduktene.

Denne essensen er ideell for alle hudtyper og er spesielt gunstig for de som ønsker å forbedre hudens tekstur og fuktighetsnivå.

Egenskaper

 1. Intens Hydrering: Bidrar til å øke hudens fuktighetsnivå for en plump og sunn glød.
 2. Forbereder Huden: Optimaliserer huden for bedre absorpsjon av påfølgende hudpleieprodukter.
 3. Fremmer Hudens Utseende: Hjelper med å jevne ut hudtonen og forbedre hudens tekstur.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For å maksimere effekten av Prestige First Treatment Essence, følg disse trinnene:

 1. Rens huden: Start med en ren og frisk hud.
 2. Påfør essensen: Hell en liten mengde av essensen i håndflaten og klapp forsiktig inn i huden.
 3. Absorbering: La essensen trekke helt inn før du påfører ytterligere produkter.
 4. Daglig bruk: Bruk essensen både morgen og kveld som det første trinnet etter rensing.

Oppsummering

Prestige First Treatment Essence fra SCINIC er en essensiell del av enhver omfattende hudpleierutine. Dens lettvektige formel gir intens hydrering, samtidig som den forbereder huden for videre pleie. Med regelmessig bruk vil du kunne observere en merkbar forbedring i hudens fuktighetsnivå, tekstur og generelle utseende.

Ingredienser

 • Fermenterte Ekstrakter: Bidrar til å revitalisere og forynge huden.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg og holder på fuktighet i huden.
 • Niacinamid: Forbedrer hudens elastisitet og bidrar til å jevne ut hudtonen.
 • Adenosin: Støtter hudens naturlige regenerative prosesser og forbedrer hudens tekstur.
 • Plantekstrakter: Beriker huden med nødvendige næringsstoffer og antioksidanter.

Galactomyces Ferment Filtrate, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Adenosine, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment, Saccharomycopsis Ferment Filtrate, Glycereth-26, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Citrate, Citric Acid, 1,2-Hexanediol.

Prestige First Treatment Essence fra SCINIC er et ideelt valg for de som ønsker å gi sin hudpleierutine en kraftfull start. Denne essensen gir ikke bare umiddelbar hydrering, men arbeider også for å forbedre hudens langtidshelse og vitalitet.

Ved regelmessig bruk blir huden mer mottakelig for de etterfølgende pleieproduktene, noe som kan resulterer i en mer strålende og sunn hud.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SCINIC Prestige First Treatment Essence 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *