Tilbud!

COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

kr 314.00

-30%

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule fra COSRX, er et serum som virkelig hydrerer og tilfører fuktighet til huden. Her er tre uovertrufne fordeler med dette serumet:

 • Triple Hyaluronic Acid: Serumet inneholder tre forskjellige typer hyaluronsyre som arbeider i synergi for å hydrere huden på ulike nivåer.
 • Ekstra fuktighet: Formelen er designet for å låse inn fuktighet i huden, slik at du kan nyte en mer langvarig hydrering.
 • Hudbarrierebeskyttelse: I tillegg til å tilføre fuktighet, hjelper dette serumet med å styrke hudens naturlige barriere.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For optimal effekt, følg denne enkle trinn-for-trinn-guiden:

 1. Rens huden: Start med en mild rens for å forberede huden for serumet.
 2. Toner: Balanser hudens pH-verdi med en toner.
 3. Serum: Påfør 3-5 dråper av Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule på ansiktet. Klapp forsiktig inn i huden til det er helt absorbert.
 4. Avsluttende pleie: Påfør en fuktighetskrem for å låse inn fuktighet og næringsstoffer.

Dette serumet er egnet for daglig bruk og kan brukes både morgen og kveld.

Ingredienser

 • Triple Hyaluronic Acid
 • Panthenol
 • Allantoin
 • Glycerin

Triple Hyaluronic Acid er hjertet i dette produktet og fungerer på tre ulike nivåer i huden for maksimal hydrering. Panthenol og allantoin roer ned irritasjon og styrker hudens naturlige barriere, mens glyserin bidrar med ytterligere fuktighet.

Oppsummering

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er en revolusjon innen Koreansk hudpleie, designet for å tilby dyptgående hydrering ved hjelp av en kraftig blanding av ingredienser. Dette serumet går utover det grunnleggende og gir huden en tredobbelt dose av hyaluronsyre, noe som sikrer langvarig fuktighet og en forbedret hudbarriere.

Serumet er mer enn bare en hydreringssoldat. Det styrker også hudens naturlige forsvarsmekanismer, gjør den mer motstandsdyktig mot ytre stressfaktorer og forhindrer fuktighetstap. Det er denne flerlags tilnærmingen som setter dette produktet i en klasse for seg selv når det gjelder hydrering og hudpleie.

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud. Med et høyt innhold av effektive, men skånsomme ingredienser, gir det huden en frisk og sunn glød uten å virke oljete eller tungt.

Med daglig bruk vil du merke en tydelig forbedring i hudens tekstur, tone og elastisitet. Faktisk, denne ene lille flasken er alt du trenger for å transformere tørr, gusten hud til en plump, duggfrisk versjon av seg selv. Legg det til i din hudpleierutine, og la huden din oppdage den ultimate formen for hydrering den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *