Tilbud!

Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml

kr199,00

-20%

Mary & May Marine Collagen Serum er et hudpleieprodukt som er designet for å forbedre utseendet og helsen til huden. Serumet inneholder marint kollagen, som er en type kollagen som er hentet fra fisk. Marint kollagen er kjent for å være lettere absorbert av huden og ha en høyere konsentrasjon av aminosyrer enn andre typer kollagen.

Mary & May Marine Collagen serumet er designet for å gi fuktighet og næring til huden, samt å hjelpe til med å forbedre fastheten og elastisiteten i huden. Det kan også hjelpe med å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder 30 ml.

Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merket: Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder.Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar.Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May Marine Collagen Serum 30 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *