SOME BY MI Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum 50ml

kr 349.00

Ønsker du å oppnå en beroliget og strålende hud? Da er Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum fra SOME BY MI det perfekte tilskuddet til din hudpleierutine. Dette koreanske serumet er utviklet med omsorg for å gi deg en beskyttet og glødende hud.

Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum er beriket med propolis, en naturlig ingrediens kjent for sine beroligende og helende egenskaper. Propolis bidrar til å redusere betennelse, lindre irritasjon og roe ned sensitiv hud. Med dette serumet kan du si farvel til rødhet, kløe og ubehag, og huden din vil føles beroliget og balansert.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Serum formulert med B5-vitamin

Dette serumet er også formulert med B5-vitamin, som bidrar til å fukte og hydrere huden i dybden. Det tilfører næring og styrker hudens naturlige fuktighetsbarriere, slik at huden forblir myk, smidig og strålende. Med Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum kan du oppnå en optimal fuktighetsbalanse og en sunn hudbarriere.

SOME BY MI er kjent for sin innovative tilnærming til hudpleieprodukter, og dette serumet er intet unntak. Det er designet for å passe alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Serumet er fritt for skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer, og det er dermatologisk testet. Du kan bruke det med tillit, vel vitende om at det tar vare på huden din på en skånsom og effektiv måte.

Legg til Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum i din daglige hudpleierutine og opplev fordelene med koreansk hudpleie. Berolig huden din, forbedre dens glød og oppnå en sunn og strålende hud. Bestill ditt serum i dag og gi huden din den kjærligheten den fortjener.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *