Tilbud!

COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85 ml

kr69,30

-30%

Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fra COSRX er en våtserviett (rensepute) som fjerner sminke og urenheter i huden. Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad er ikke-irriterende alt-i-ett-rensepute dynket i Pure Fit Cica-7 Complex som bidrar til å forenkle hudpleierutinen din.

Rask og enkel å bruke: Renseputene er i megastørrelse og lar deg fjerne hele sminken med bare én våtserviett (rensepute). Du trenger ikke bruke noen annen sminkefjerner for et perfekt og rent ansikt. Bruk den grove siden for å effektivt rense huden og fjerne sminke, og bruk den glatte siden for å eliminere urenheter samt for å berolige huden.

Vasking av ansiktet med vann fjerner 55,57 % av fint støv og miljøforurensning på huden. Rensing med skummende rensemiddel renser 76,58 %. Med Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fjerner du 99,86% av fint støv og sminkerester samtidig som du bevarer huden fresh og fin.

Inneholder 30 stk. våtservietter (renseputer).

Kun 8 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Miljøvennlig stoff

For å hjelpe miljøet er stoffet som brukes i Cleansing Pad miljøvennlig og vegansk sertifisert. Hjelp huden din og hjelp miljøet på samme tid.

Anbefalt bruk

  1. Tørk forsiktig over ansiktet, øynene og leppene med puten.
  2. Hold i noen sekunder på områder med mye sminke.

Ingredienser

Vann, isopropylmyristat, metylpropandiol, polyglyceryl-6 kaprylat, panthenol, betain, allantoin, centella asiatica rotekstrakt, pinus pinaster barkekstrakt, etylheksylglyserin, cetylpyridiniumklorid, caprylylglykol, kokamidopropyl pg-dimonium-dimoniumnatriumklorid, marinfoscitrat-natriumklorid, officinalis (rosmarin) bladolje, centella asiatica bladekstrakt, hydrogenert fosfatidylkolin, kapryl/caprin triglyserid, sukrosestearat, asiaticosid, madecassic syre, asiatisk syre, centella asiatica ekstrakt, kolesterol, madecassoside.

Merket: COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *