COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85ml (30stk)

kr 149.00

Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fra COSRX er en våtserviett (rensepute) som fjerner sminke og urenheter i huden. Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad er ikke-irriterende alt-i-ett-rensepute dynket i Pure Fit Cica-7 Complex som bidrar til å forenkle hudpleierutinen din.

Rask og enkel å bruke: Renseputene er i megastørrelse og lar deg fjerne hele sminken med bare én våtserviett (rensepute). Du trenger ikke bruke noen annen sminkefjerner for et perfekt og rent ansikt. Bruk den grove siden for å effektivt rense huden og fjerne sminke, og bruk den glatte siden for å eliminere urenheter samt for å berolige huden.

Vasking av ansiktet med vann fjerner 55,57 % av fint støv og miljøforurensning på huden. Rensing med skummende rensemiddel renser 76,58 %. Med Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad fjerner du 99,86% av fint støv og sminkerester samtidig som du bevarer huden fresh og fin.

Inneholder 30 stk. våtservietter (renseputer).

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Miljøvennlig stoff

For å hjelpe miljøet er stoffet som brukes i Cleansing Pad miljøvennlig og vegansk sertifisert. Hjelp huden din og hjelp miljøet på samme tid.

Anbefalt bruk

  1. Tørk forsiktig over ansiktet, øynene og leppene med puten.
  2. Hold i noen sekunder på områder med mye sminke.

Ingredienser

Vann, isopropylmyristat, metylpropandiol, polyglyceryl-6 kaprylat, panthenol, betain, allantoin, centella asiatica rotekstrakt, pinus pinaster barkekstrakt, etylheksylglyserin, cetylpyridiniumklorid, caprylylglykol, kokamidopropyl pg-dimonium-dimoniumnatriumklorid, marinfoscitrat-natriumklorid, officinalis (rosmarin) bladolje, centella asiatica bladekstrakt, hydrogenert fosfatidylkolin, kapryl/caprin triglyserid, sukrosestearat, asiaticosid, madecassic syre, asiatisk syre, centella asiatica ekstrakt, kolesterol, madecassoside.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad 85ml (30stk)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *