products PURITOCicaClearingBBCream 27SandBeige - SkinUp - PURITO Cica Clearing BB Cream 27 Sand Beige
PURITO Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige
kr229,00 Kjøp

PURITO Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige

kr229,00

Merke:PURITO

PURITO Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige er kommet i ny og forbedret versjon av BB-kremen fra Purito. BB-kremen har sitt opphav fra koreansk hudpleie og er en blanding av hudpleie og sminke, og i den nye formuleringen inneholder den Centella Asiatica som pleier og roer ned huden.  BB-kremen gir fortsatt et naturlig og glødende finish, samtidig som den har solfaktor 38. Passer for alle hudtyper. Innhold 30 ml.

Formuleringen er fri for parabener, parfyme, essensielle oljer, alkohol og er vegansk.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Finnes også i to lysere nyanser:

Hvordan bruker jeg BB-kremen?

Påfør ønskelig mengde på huden. Kan fordeles med fingertuppene eller med en beauty blender.

Ingredienser

Water, Titanium dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Butilene Glicol, Ethylhexyl salicylate, Cyclohexasiloxane, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Niacinamide, Hydrogenated (C6-14 Olefin), Zinc oxide, mica, Sodium chloride, Zinc stearate, Dextrin Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Oleate, Centella Asiatica Extract, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, ka Frill glycol, Triethoxycaprylylsilane, Aluminium hydroxide, Allantoin, Panthenol, Glycerin, Caprylhydroxamic acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolyme, adenonsin, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499)I 77499)

Tilleggsinformasjon

Vekt0,035 kg
upc

8809563100491

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter, og med god grunn!

Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig.

Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

1 omtale for PURITO Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige

  1. SkinUp Avatar for Sara

    Sara

    Jeg hater å bruke dekkende foundations, så denne er perfekt for meg de dagene jeg ønsker å bruke sminke. Den gir lite dekkevne (så hvis du liker bedre heavy foundations så er denne ikke for deg). Den gir ansiktet mitt ekstra glød og virker utjevnende hvis hunden min er litt rød. Jeg har fått prøver på alle fargene, og selvom jeg er ganske lys i huden så bruker jeg den mørkeste fargen på sommeren og den mellomste fargen ellers. De to lyseste fargene har en litt grå undertone, men på en eller annen måte så endrer den seg på huden og gir fantastisk glød uansett.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.