Tilbud!

3W CLINIC Intensive UV Sunblock Cream SPF50 PA+++

kr 77.00

-40%

Solen stråler hele året, og din hud trenger en pålitelig beskyttelse mot dens skadelige effekter. Intensive UV Sunblock Cream SPF50 PA+++ fra 3W CLINIC er ditt førstevalg når det gjelder å bevare en sunn og ungdommelig hud. Her er tre grunner til at denne koreanske solkremen er et must i din hudpleierutine:

 • Høy SPF og PA-verdi: Med SPF50 og PA+++, gir denne kremen en ekstra sterk beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
 • Hurtigabsorberende formula: Inneholder ingen hvite rester og absorberes raskt, noe som gjør den ideell for daglig bruk.
 • Fuktighetsgivende og nærende: Inneholder antioksidanter og hudpleiende ingredienser for å holde huden hydrert.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Maksimal solbeskyttelse og fuktighet

Intensive UV Sunblock Cream SPF50 PA+++ fra 3W CLINIC er et høydepunkt innen koreansk hudpleie, spesielt utviklet for å gi maksimal solbeskyttelse. Med en høy SPF og PA-verdi, gir dette produktet en pålitelig skjold mot UVA- og UVB-stråler, noe som minimerer risikoen for hudskader og tidlig aldring.

Dette er en koreansk solkrem som ikke bare beskytter mot solen, men også en helsebringende krem for huden din. Med ingredienser som aloe vera og grønn te-ekstrakt, tilfører kremen fuktighet og næring, og fungerer som en antioksidant som beskytter huden mot skadelige frie radikaler.

Formulert for rask absorbering, kan kremen enkelt inkorporeres i din daglige hudpleierutine. Den etterlater ingen hvite merker og fungerer godt under sminke. Dermed passer denne kremen for alle hudtyper og er ideell for både daglig bruk og utendørs aktiviteter.

Hvis du søker etter en pålitelig, flerfunksjonell og høyeffektiv solkrem, trenger du ikke se lenger enn Intensive UV Sunblock Cream SPF50 PA+++ fra 3W CLINIC. Dette er en uunnværlig del av enhver seriøs hudpleierutine, og et førstevalg for de som tar solbeskyttelse på alvor.

Bruksanvisning

 1. Forberedelse: Rens ansiktet og bruk eventuelt en toner før du påfører solkremen.
 2. Påføring: Ta en liten mengde av kremen og smør den jevnt over ansiktet og andre utsatte områder.
 3. Massering: Masser kremen forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser til den er fullstendig absorbert.
 4. Re-applikasjon: For kontinuerlig beskyttelse, påfør på nytt hver 2-3 time og etter bading eller svetting.

Ingredienser

 • Zinkoksid
 • Titandioksid
 • Aloe Vera-ekstrakt
 • Grønn te-ekstrakt

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

40% rabatt

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Intensive UV Sunblock Cream SPF50 PA+++”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *