Tilbud!

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia SPF50+

kr 254.00

-15%

Opplev en helt ny måte å beskytte huden din mot solens stråler med vår nyeste tillegg – Matte Sun Stick Mugwort + Camelia fra Beauty of Joseon. Inspirert av koreanske skjønnhetstradisjoner, er denne solstiften designet for å gi effektiv solbeskyttelse samtidig som den pleier og fornyer huden din.

Denne koreanske solkremen er en lett solstift som inneholder en unik blanding av Mugwort og Camelia, to kraftige ingredienser kjent for deres hudpleiefordeler. Mugwort har beroligende egenskaper som hjelper til med å lindre sensitiv og irritert hud, mens Camelia gir næring og beskytter huden mot miljøskader. Denne solstiften gir bredspektret SPF 50+ PA++++ beskyttelse, og dens mattende formel gir en glansfri finish.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Her er de fremragende fordelene med Matte Sun Stick Mugwort + Camelia

  • Gir høyverdig SPF 50+ PA++++ beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
  • Beroliger og lindrer sensitiv hud med sine kraftfulle Mugwort-ekstrakter.
  • Nærer og beskytter huden mot miljøskader med antioksidantrik Camelia.
  • Lett, ikke-fet formel absorberes raskt og etterlater huden glansfri.
  • Enkel å påføre og praktisk for reise, takket være sin solstiftform.

For å bruke Matte Sun Stick Mugwort + Camelia, skyv opp stangen og påfør den direkte på ansikt og hals. Husk å påføre den jevnt for best mulig beskyttelse. Den kan brukes alene eller over din vanlige hudpleierutine.

Med Matte Sun Stick Mugwort + Camelia fra Beauty of Joseon, kan du se frem til solbeskyttelse som er både praktisk og hudvennlig.

Denne solstiften er ikke bare et essensielt skjønnhetsverktøy for solbeskyttelse, men også en kraftfull hudpleiebehandling som hjelper huden din å se og føle seg sitt beste. Nyt solen uten bekymringer, og behold din hud strålende og vakker med denne enestående solstiften.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia SPF50+”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *