Tilbud!

Dr.Jart+ Every Sun Day Mild Sun SPF43 PA+++

kr 149.00

-40%

Opplev den ultimate beskyttelsen mot solen med Every Sun Day Mild Sun SPF43 PA+++ fra Dr.Jart+. Denne milde solkremen gir deg effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler med en høy SPF (43) og PA-vurdering.

Formulert med kjærlighet til huden din, så du kan nyte en dag i solen uten bekymringer. Prøv Every Sun Day Mild Sun i dag og la huden din føle seg velpleid, fresh og beskyttet.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Gjør deg klar til å utforske solrike dager uten bekymring med Every Sun Day Mild Sun SPF43 fra Dr.Jart+

Dette avanserte solbeskyttelsesproduktet gir bredspektret SPF43-beskyttelse, noe som effektivt blokkerer både UVA- og UVB-stråler, og beskytter huden din mot skadelige solskader. Men det er mer enn bare en solkrem. Det er en nødvendig del av din daglige hudpleierutine.

Every Sun Day Mild Sun SPF43 er formulert med centella asiatica ekstrakt, et kraftig botanisk ingrediens kjent for sine beroligende og helende egenskaper. Dette betyr at mens kremen beskytter huden din mot solen, hjelper den også med å berolige irritasjon, redusere rødhet og styrke hudens naturlige barriere.

Til tross for sin kraftige beskyttelse, er Every Sun Day Mild Sun SPF43 utrolig lett på huden. Den har en ikke-fet formel som absorberes raskt, uten å etterlate noen hvite rester. Den gir en matt finish, noe som gjør den til en utmerket base for sminke.

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Bruk Every Sun Day Mild Sun SPF43 hver dag, uansett vær, for å sikre at huden din alltid er beskyttet og pleiet. Oppdag hvordan solbeskyttelse kan være behagelig og effektiv med Dr.Jart+. Beskytt huden din mot solens skadelige stråler i dag!

Merke

Dr. Jart+

Dr.Jart+ bruker den mest avanserte teknologien innenfor koreansk hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide.Produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe hudleger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.Jart+ Every Sun Day Mild Sun SPF43 PA+++”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *