Son & Park Beauty Water 60ml

149.00 kr

Son & Park Beauty Water (mini-versjon) er en kullt favoritt som har vunnet flere prestisjefylte priser. Produktet er utviklet av de kjente koreanske sminkeartistene Son & Park som er opptatt av å legge det beste grunnlaget for sminken. Toneren gir en ren og perfekt base for dine neste steg i hudpleierutinen og for sminken.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Beauty Water er en toner som skånsomt eksfolierer og fjerner de døde hudceller. Dette gir en mykere hudtekstur, samtidig som den etterlater huden jevnere. Toneren inneholder blant annet appelsin fruktekstrakt og vann fra roser og lavendel som gir fuktighet til huden. Dette gjør også huden klar og mottakelig for de neste stegene i hudpleierutinen. Huden føles forfriskende!

Beauty water kan brukes om morgenen for å få det beste grunnlaget for sminken, midt på dagen for en oppfriskning eller før du legger deg for å fjerne det rensen ikke fikk med seg. Toneren passer for normal, fet, tørr og kombinasjonshud. Parabenfri. Innhold 60 ml.

Bruker du bomullspad? Vi har lansert Gjenbrukbare bambuspads som sparer miljøet og lommeboken.

Hvordan bruker jeg denne? 

  1. Etter rensen morgen og kveld. Påfør et par dråper av Beauty Water på en bomullspad. Stryk den forsiktig over ansiktet. Bruk Beauty water som en toner for å få det beste grunnlaget for fuktighetskrem og sminken.
  2. Gjerne bruk Beauty Water midt på dagen for en oppfriskning til huden, f.eks før touch up av sminken eller etter trening.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Son & Park

Son & Park er utviklet av koreanske sminkeartister som er opptatt av det perfekte grunnlaget for sminken, Et perfekt grunnlag til sminken innebærer sunn hud som får sminken til å se enda bedre ut. Hudpleiemerke fokuserer på enkle grep som gir et perfekt resultat.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Son & Park Beauty Water 60ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *