Tilbud!

THE FACE SHOP Air Cotton Makeup Base SPF30 PA++ (02 Lavender)

Opprinnelig pris var: 129.00 kr.Nåværende pris er: 103.00 kr.

-20%

Denne lette primeren skaper en jevnere base slik at sminken din kan påføres jevnt og feilfritt, mens den nøytraliserer gule og bleke hudtoner. Forsterket med SPF 30 PA++ for å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler.

Innhold: 35g

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Fordeler:
Skaper en jevnere base slik at du kan påføre sminken din jevnt og feilfritt.
Nøytraliser gule og bleke hudtoner (lavendel).
Forsterket med SPF 30 PA++ for å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler.


Bruksanvisning:
Bruk etter grunnleggende hudpleie. Fordel en passende mengde og fordel jevnt over ansiktet. Klapp lett for å absorbere.

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.